Zonguldak Merkezde eğitim-öğretim veren Karaelmas İlkokulu-Ortaokulu'nda elverişsiz hava şartları nedeniyle ertelenen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" etkinlikleri dün yapıldı. Etkinlik, keyifli anlara sahne oldu. Beden Eğitimi Öğretmeni Melek Karademir'in düzenlediği şenlikte davetliler, öğrenciler ve veliler yapılan gösteriler ve yarışmalarla güzel ve anlamlı bir gün geçirdiler.

Etkinliğe; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Kapıcı, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hülya Çelep, Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Şahin Ören, KESK'e bağlı Eğitim-Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Orhan Yılmaz, Karaelmas İlkokulu-Ortaokulu Müdürü Harun Akgül, ilk ve ortaokul öğretmenleri, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Etkinlik, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Okul Müdürü Harun Akgül günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaparken, etkinlik coşku içinde başladı.

Öğrenciler halkoyunlarının yanı sıra, skeçler, sanatçıların taklitleri, çuval yarışması, yoğurt yeme yarışması, yumurta yarışması, üçtaş şampiyonası, halat çekme yarışmasının yanı sıra çeşitli gösterilerle velileri ve davetlileri coşturdu. Ayrıca ilkokul ve ortaokul öğretmeleri de hayat çekme yarışması yapması ilginç görüntülere sahne oldu.

GENÇLİK MERKEZİ PERSONELİ VE GÖNÜLLÜLER DE DESTEK VERDİ
Karaelmas İlkokulu-Ortaokulu tarafından düzenlenen ve çok anlamlı ve keyifli yarışmaların gerçekleştiği etkinliğe, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde başarılı faaliyetler gerçekleştiren Zonguldak Gençlik Merkezi üyeleri ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) gönüllü topluluğu önemli destek ve katkı sundu.

Etkinliği organize eden Beden Eğitimi Öğretmeni Melek Karademir etkinlik sonunda emeği geçen ve davete katılan herkese teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi