TED Zonguldak Koleji 19 Haziran Cuma günü saat 17.00'de Milli Sporcu, Türkiye ve Avrupa Şampiyonu, Wabba Dünya Şampiyonu, Kişisel Spor Eğitmeni Zonguldaklı Simge Topçu' yu @tedzonguldakkoleji instagram hesabında canlı yayın konuğu olarak ağırlayacak.

2016'da düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Yarışması'nda şampiyon olan sporcu, sporun başarıya etkileri, daha stressiz bir yaşam ve kendimizle barışık olmanın yolları üzerine sıcak bir sohbetle deneyimlerini sunacak.

2017 Haziran ayında Wabba Dünya Şampiyonu olan ve Avrupa'da "Milli Sporcu" ünvanı alarak şampiyonlukla ülkemizi gururlandıran Simge Topçu başarı hikayesini aktaracak.

"Aklına koyduğun her şeyi başaracak güce sahipsin, kendin için harekete geç!" diyen kişisel spor eğitmeni başarıya giden yolda iyi bir beslenme ve sağlıklı bir yaşam üzerine önerilerde bulunacak. Güçlü olmak ve güçlü bir bedene sahip olmak için fitnessin hayatımızda olması gerektiğini belirten şampiyon, sağlıklı bir ruha ve dingin bir zihne sahip olabilmek için neler yapmamız gerektiğini canlı yayında paylaşacak"