Zonguldaklı hakem ve gözlemciler hafta sonu yine çeşitli liglerde görevlendirildi. Merkez Hakem Kurulu ve Bölgesel Hakem Atama Kurulu tarafından Zonguldak'tan 8 hakem ve 2 gözlemci çeşitli müsabakalarda görevlendirildiler. Zonguldaklı hakemler ve gözlemciler 2.Lig, 3. Lig, Bölgesel Amatör Lig ve U21 olmak üzere toplamda 5 müsabakada görev alacaklar.

Zonguldak'ın C Klasman Hakemi Eren Gökmen, 3. Lig 2'nci Grup'ta Pazar günü oynanacak Van Büyükşehir Belediyespor- Esenler Erokspor karşılaşmasında dördüncü hakem olarak saha kenarında yer alacak. Bölgesel Amatör Lig müsabakaları kapsamında oynanacak Tonya Doğanspor-Arhavispor karşılaşasında Zonguldak'tan 2 hakem görev alacak. Bölgesel Yardımcı Hakem Sinan Günaydın yardımcı hakem olarak, Bölgesel Hakem Furkan Güney ise 4'üncü hakem olarak sahada yer alacak. Merkez Hakem Kurulu tarafından görevlendirilen diğer hakem ise Oğuzhan Keçeci oldu. Bölgesel Hakem Oğuzhan Keçeci ise Bölgesel Amatör Lig müsabakaları kapsamında oynanan Sinopspor- Safranbolu Belediyespor karşılaşmasında dördüncü hakemlik görevini yerine getirecek.

Ankara'da Pazartesi günü U21 müsabakaları kapsamında oynanacak MKE Ankaragücü- Kasımpaşa A.Ş karşılaşmasında görev alacak 4 hakem de Zonguldak'tan görevlendirildi. Müsabakanın orta hakemi olarak Bölgesel Hakem Ayetullah Arslan düdük çalacak. Bölgesel yardımcı hakemler Erdinç Yaman ve Satılmış Furkan Demir ise Ayetullah Arslan'ın yardımcılıklarını yapacaklar. İl Hakemi Emre Eryılmaz'da aynı müsabakada dördüncü hakem olarak saha kenarında yer alacak.

Zonguldak'ın tecrübeli Klasman Gözlemcisi İlkay Güner, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanacak Niğde Anadolu Futbol Kulübü A.Ş- Manisaspor karşılaşmasında, Bölgesel Gözlemci Osman Ender Bulut ise Bölgesel Amatör Lig'de oynanacak Sinopspor-Safranbolu Belediyespor karşılaşmasında görev alacak.

Editör: Pusula Gazetesi