Türkiye'nin alt yapıya değer veren en önemli iki kulübü Altınordu ve Gençlerbirliği takımları Elit Akademi U-19 liginde geçtiğimiz hafta İzmir Altınordu Tesislerinde karşı karşıya geldi. Zonguldak'ın son dönemlerde yetiştirdiği başarılı antrenörlerden biri olan Aykın Demir'in Teknik adamlığını yaptığı Gençlerbirliği U-19 Elit Akademi takımı geçtiğimiz sezonun Türkiye şampiyonu olan ve ülkemizi bu kategoride Şampiyonlar liginde temsil eden Altınordu'ya deplasmanda sahayı dar etti.

Son iki sezondur sahasında yenilgi yüzü görmeyen Altınordu U-19 takımı karşısında 90 dakika boyunca etkili futbolu ile ön plana çıkan Aykın Demirli Gençlerbirliği U-19 futbol takımı Altınordu'yu 2-1 mağlup ederek büyük başarıya imza attı. Gençlerbirliği'nin golleri 12'nci dakikada İbrahim Karadavut, 70.dakikada ise Kadir Karataş'tan geldi.

Karşılaşmayı Altınordu Spor Kulübü Başkanı Mehmet Seyit Özkan da izlerken maç sonunda Gençlerbirliği Teknik heyeti ve futbolcuları tebrik etti.

2 ZONGULDAKLI FUTBOLCU DA MEST EDİYOR

Aykın Demir'in keşfettiği 2 Zonguldaklı futbolcu da Gençlerbirliği U-19 takımında oynadıkları futbolla geleceğin yıldızı olarak gösteriliyor. Zonguldaklı futbolcular Umutcan Akdeniz ve Emre Bakır antrenörleri Aykın Demir ile birlikte Zonguldak'ı da en iyi şekilde Başkent'te temsil ediyor. Aykın Demir ayrıca yardımcısı Hüseyin Çayırlı ve kaleci antrenörü Emrah Özkan ile uyum içinde Gençlerbirliği'ne yeni yıldızlar kazandırmaya devam ediyor.

Demir, "Gençlerbirliği olarak U-19 Elit Akademi liginde fair-play ruhuna ve kulübümüzün ilkeleri doğrultusunda mücadele ederek üst sıralar hedefliyoruz. Teknik ekip ve futbolcu kadromuzla kulübümüzü her kulvarda en iyi şekilde temsil ediyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi