Türkiye Liseler arası Genç Erkekler Yarı Final karşılaşmalarına katılmak üzere 7-9 Şubat tarihleri arasında Kastomonu'da yapılacak olan müsabakalarda boy gösterecek olan Fener Anadolu Lisesi futbol takımı umutlu gitti.

Beden Eğitimi öğretmeni ve aynı zamanda Antrenör Abdullah Demir nezaretinde yaklaşık iki haftadan bu tarafa yarı final hazırlıklarını tamamlayan Fener Lisesi'nde hedef şampiyonluk.

ABDULLAH DEMİR'DEN TEŞEKKÜR

Grup şampiyonluğundaki başarıyı yarı finallerde de sürdürmek istediklerini belirten Abdullah Demir: "Bunca yıllık öğretim hayatımda beni yalnız bırakmayan Okul Müdürü Ahmet Bozdemir'e ve Okul Aile Birliği Başkanı Selahattin Temiz ve yönetim kuruluna teşekkür ederek yaptıkları çalışma bizim için takdire şayandır" dedi.

AHMET BOZDEMİR TAKIMA GÜVENİYOR

Fener Anadolu Lisesi okul müdürü Ahmet Bozdemir ise, "Yarı finalde okulumuz Fener Anadolu Lisesi Zonguldağımızı ve okulumuzu en iyi temsil edeceğimize gönülden inanıyorum ve başarılar diliyorum aynı zamanda bizden desteğini esirgemeyen Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir,e Kilimli Belediye Başkanı Ali Arslankılıç,Genel Maden İşçileri Sendikası Yönetimine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca ilimiz okullarından basketbol yarı finaline katılacak olan Zonguldak Atatürk Anadolu Lisesi basketbol takımına, Ereğli Zübeyde Hanım kız futbol takımına Fener Anadolu Lisesi okulu olarak başarılar diliyoruz. Ayriyetten Gençlik ve spor il müdürü Hakan Yüksel e ise desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi