23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, etkinlikleri kapsamında tüm Türkiye ve Zonguldak balkonlardan İstiklal Marşı'nı hep bir ağızdan söyledi.
Evlerinde 23 Nisan coşkusunu yaşayan çocuklar ve vatandaşlar ise saat 21:00'da balkonlarından ellerinde Türk Bayrağı ile birlikte İstiklal Marşı'nı söyledikten sonra Zonguldak Belediyesi ile çarşı merkezinde havai fişek patlatarak vatandaşların coşkusunu artırdı.

KARAELMAS KEMAL KÖKSAL STADI'NDA DA COŞKU YAŞANDI
Karaelmas Kemal Köksal Stadı yıllarca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine ev sahipliği yaptı. Corona Virüs salgını nedeniyle bu yıl çocuklar ve vatandaşlar bu coşkuyu evlerinde yaşadı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli Karaelmas Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın ışıklandırmalarını açarak geceyi gündüze çevirdiler. Sporcu Fabrikası hopörlerinden 21.00'da İstiklal Marşı söylendi ardından marşlar çalındı. Fener ve çevresindeki tüm binalardaki çocuklar ve vatandaşlar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden yükselen marşlara eşlik ederek büyük bir coşku yaşanmasını sağladılar.