Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Perşembe Beldesi'nde faliyet gösteren Efsane adlı içkili Restorantta 8 kişi arasında çıkan kavga işletme önüne taşınca olay yerine gelen jandarma ekipleri şahısları etkisiz hale getirerek kontrol altına aldı. Olay sırasında müdahalede bulunan bir jandarma personeli ise bileğinden yaralandı.
Olay, geçtiğimiz gün saat 20:30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, S.A.(41), K.D.(55), E.Y.(42), K.Ö.(36), N.T.(47) isimli şahıslar ile E.U.(32), U.K.(27) ve Y.K.(36) isimli şahıslar arasında başlayan kavga işletme önüne kadar devam etti. Kavga olayının sokağa taşınmasının ardından Jandarma ekiplerine ihbarda bulunuldu. Olay yerine ulaşan jandarma asayiş ekipleri şahısları kısa sürede etkisiz hale getirerek olay büyümeden kontrol altına aldı. Olay sırasında bir jandarma personeli bileğinden yaralanırken şahıslar ekiplerce gözaltına alınarak karakola götürüldü. Diğer yandan karakolda ifadeleri tamamlanan N.T isimli şahıs ile S.A. isimli şahıslar hakkında işlem başlatılacağı öğrenildi.
Kadınların çalıştığı çok sayıda içkili mekanın faaliyet gösterdiği Perşembe'ye çevre il ve ilçelerden çok sayıda kadın ve erkeğin geliyor. Perşembe'de bu mekanların kapatılması isteniyor.