Beşiktaş'ın, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Gaziantepspor'u 4-0 yenerek ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Karabük'te Besiktaşlılar büyük coşku yaşadı.
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta maçında sahasında Gaziantepspor'u 4-0 mağlup ederek bitime bir hafta kala 2016-2017 futbol sezonunun şampiyonu oldu. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte siyah-beyazlı taraftarlar tüm Türkiye'de şampiyonluk kutlamaları için sokaklara döküldü. Karabük ve Safranbolu'da binlerce Beşiktaşlı taraftarlar da şampiyonluğu coşkuyla kutladı. Karabük'te 100. Yıl Mahallesinde bir araya Beşiktaşlı Üniversite öğrencileri parkta toplanarak tezahüratlar eşliğinde kutlamalar yaptı. Bira taraftar ise aydınlatma direğine tırmanarak Beşiktaş bayrağı astı.
Safranbolu'da ise çok sayıda taraftar araçları ile konvoylar yaptı. Misak-ı Milli Meydanında toplanan siyah-beyazlı taraftarların kimi arkadaşlarıyla, kimisi de çocuklarını omzuna alıp sevinç gösterilerine katıldı. Taraftarlar ellerinde takımlarının bayrakları ile kent merkezinde yürüyüş yaparak şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Editör: Pusula Gazetesi