Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Bölgesel Kadınlar Voleybol Ligi müsabakaları Site Kapalı Spor Salonu'nda Çaydeğirmeni Belediyespor ile Karabük Anadolu Voleybol takımları arasında oynanan final niteliği taşıyan maçla tamamlandı.

ÇAYDEĞİRMENİ VE KARABÜK YENİLGİSİZ SON MAÇA ÇIKTILAR

İlk maçını Ereğli Voleybol takımı ile oynayan Çaydeğirmeni Belediyespor sahadan 3-0 galip ayrılan Çaydeğirmeni Belediyespor, Safranbolu Belediyespor'u 3-1, Devrek Eğitimspor'u da 3-0 yendi. Çaydeğirmeni Belediyespor son maçında ise namağlup Karabük Anadolu Voleybol ile karşılaştı.

Karşılaşmayı Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Voleybol İl Temsilcisi Salih Zeki İlhan yanı sıra çok sayıda Voleybolsever izledi.

ÇAYDEĞİRMENİ, KARABÜK'E ACIMADI

Zonguldak'ı temsil eden Çaydeğirmeni Belediyespor ilk seti çekişmeli geçen maçta Karabük Anadolu Voleybol takımını 25-20, 25-15, 25-11 setlerle 3-0 yenerek şampiyon oldu.

ŞAMPİYONLUK PLAKETİNİ SALİH ZEKİ İLHAN VERDİ
Şampiyonluk plaketini Çaydeğirmeni Belediye Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'e Zonguldak Voleybol İl Temsilcisi Salih Zeki İlhan verdi. Satılmış Gebeş ise plaketi sporculara takdim ederken teknik heyet ve sporcular büyük coşku yaşadı, hatıra fotoğrafı çektirdı.

Temsilcimiz Çaydeğirmeni Belediyespor 20-23 Haziran tarihleri arasında oynanacak final grubu müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Çaydeğirmeni Belediyespor final gruplarında da başarılı olması halinde Voleybol 2.Ligi'ne yükselecek.