MEDİKAR Hastanesi Çocuk Doktoru ve Karabük Tabip Odası Başkanı Hüseyin Avni Aksoy TTB'nin açıkladığı görüşlere katılmadıklarının altını çizerek, "Bizim odamızla ilgili herhangi bir soruşturma ya da inceleme yok. Hukukun ve demokrasinin işlemesine güveniyoruz. Hukukun üstünlüğüne inanıyoruz. Her ne kadar o fikirlere katılmasak da yaşananları izliyoruz, hukuka güveniyoruz" diye konuştu.
Çok hassas süreçten geçildiğini kaydeden Aksoy, "TSK'nın Zeytin Dalı Harekatı'na katılan ordumuzun oda olarak her zaman yanındayız, arkasındayız. Ülkemizin varlığı ve bütünlüğü için verilen her türlü mücadelede Karabük Tabip Odası olarak halkımızın ve şanlı ordumuzun yanındayız. Barış içinde yaşayabilmek , ülkemizin milletimizle birlikte bölünmez bütünlüğü için terör örgütlerine ve destekçilerine karşı verilen bu meşru mücadelede ordumuzun ve askerlerimizin kayıpsız bir süreç geçirmesi önde gelen dileğimizdir ve bunun için duacıyız.
Ordumuzla birlikte Zeytin Dalı Operasyonunda görev yapan sağlık çalışanları ve meslektaşlarımızı da saygı ve sevgiyle selamlıyoruz." dedi.

Editör: Pusula Gazetesi