Spor Toto 2. Lig beyaz grupta son olarak saha ve seyircisi önünde şampiyonluk mücadelesi veren güçlü rakibi Sivas Belediyespor'u 4-1 gibi farklı skorla yenerek rakiplerine göz dağı verilen Zonguldakspor'da moraller yerinde.

VERİLEN POZİSYONLARIN ANALİZİ YAPILDI

Sivas Belediyespor maçını farklı kazanmasına rağmen 90 dakika boyunca kalesinde çok ciddi pozisyonlar veren kırmızı-lacivertli ekipte Kaleci Osman Kurtuldu'nun kritik hamleleri ve kurtarışları maçın kaderini belirlemişti. Teknik Direktör Şenol Demir, Sivas Belediyespor maçındaki verilen pozisyonlar üzerinde durarak Pendikspor maçı ve diğer maçlarda bu tür hataların yapılmaması konusunda gerekli tedbirleri alarak idmanda çalışmalarını da ona göre yaptırıyor. Futbolcuları da uyaran Demir, daha dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

KAR YAĞIŞI ALTINDA ÇALIŞTILAR

Pendikspor ile Pazar günü deplasmanda 13.30'da karşılaşacak olan Zonguldakspor'da futbolcular kar yağışı altında çalışmalarına devam etti. 12.30'da gerçekleştirilen ve Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yapılan idman yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.

Editör: Pusula Gazetesi