Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden ve sezonu 21 puanla 9.sırada tamamlayan Devrek Belediyespor Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Deplasmanlı Amatör Süper Lig şampiyonu Alaplı Belediyespor ile oynayacağı play-out maçına hazırlanıyor. Devrek İlçe Stadı'nda gerçekleştirilen idmanlar oldukça neşeli geçerken, futbolcuların moral ve motivasyonlarının üst düzeyde olduğu gözlendi. Kırmızı-beyazlı ekip yaptığı çift kale maçta Alaplı Belediyespor maçında uygulayacağı teknik ve taktik çalışması yaptı.

KAPTAN SUAT'A SÜPRİZ DOĞUM GÜNÜ
İdman sonrasında Devrek Belediyesporlu futbolcular 36 yaşına basan takım kaptanı Suat Kerçin'e sürpriz doğum günü yaptı. Brazilya usulü kutlanan doğum günü kutlamasında başına yumurta kırılan, başından aşağı un dökülen Kaptan Suat neye uğradığını şaşırırken bu jest karşısında takım arkadaşlarına da teşekkür etti.

Kaptan Suat Alaplı Belediyespor ile oynayacakları maçı en iyi şartlarda hazırlandıklarını belirterek maçı kazanarak BAL'da devam edeceklerine takım olarak inandıklarını söyledi.

SUAT'I AİLESİ VE ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI
Devrek Belediyespor'un idmanını izlemeye giden Kaptun Suat Kerçin'i eşi Aygül Kerçin ve çocuklarının yanı sıra yakın arkadaşı Ceyhun Öztür de Suat'ı bu önemli gününde yalnız bırakmadılar.

Editör: Pusula Gazetesi