Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor ligde son maçını şampiyon Manisa FK ile oynadı ve sahadan 0-0'lık sonuçla ayrıldı.

Zonguldakspor maçından 1 hafta öncesinde şampiyonluğunu matematiksel olarak da garantileyen Manisa FK'da takımı şampiyon yapan Teknik Direktör Serkan Özbalta ve yardımcı antrenör eski Zonguldaksporlu futbolcu Ziya Akçeken'e Zonguldakspor Teknik Sorumlusu Barış Şeref ve yardımcı antrenörler jest yaparak maç öncesinde çiçek takdim ettiler.

KAPTAN SİNAN ÖREN MANİSA FK MAÇINDA 100.MAÇINA ÇIKTI

Aynı Manisa FK maçında Zonguldakspor takım kaptanı kaleci Sinan Ören 3 sezondur oynadığı, onurla gururla taşıdığı, üst düzey başarılı maçlar çıkardığı Zonguldakspor formasıyla 100'üncü maçına çıktı, futbol tabiri ile DALYA dedi.

ZONGULDAKSPOR YÖNETİMİ VEFASIZLIK GÖSTERDİ
Zonguldakspor teknik heyetinin şampiyon olmuş Manisa FK teknik heyetini tebrik etmek için çiçek verdiği maçta, Zonguldakspor yönetiminin de Zonguldakspor formasıyla 100'üncü maçına çıkan kaptan Sinan Ören'de plaket vermesi ve kaptanı onurlandırması gerekirdi. Yönetimin düşünmediği bu durumu en azından rakip teknik heyete çiçek veren Zonguldakspor teknik heyeti bir çiçek de kaleci Sinan Ören'e vermeliydi.

3 yıl içinde Zonguldakspor formasıyla 100'üncü maçına çıkan Sinan Ören'in yönetim ve teknik heyetin vefasızlık gösterdiği bu maçta içten içe incinmiş, kırılmış olmak ihtimali yüksek.