Zonguldakspor takım kaptanı Mert Caymaz, iyi bir kadroya sahip olduklarını ancak şanssız sonuçlar aldıklarını söyledi. Kendileri için 1 galibiyete ihtiyaçları olduğunu belirten Mert Caymaz takım halinde geri kalan haftalarda çok daha iyi olacaklarını söyledi.

Mert, 'Defansı nasıl yapıyorsa hücumda da aynı şekilde beraber yapmalıyız. Sadece golü hücuma yüklememek gerek. Ben pozitif bakmak istiyorum. 5 maçtır mağlup olmayan iyi mücadele eden iyi oynamaya çalışan bir takım var. İnşallah alacağımız 1 galibiyetle çok daha iyi yerlere geleceğiz. Biz zor şartlarda elimizden geleni yapıyoruz. Bunun arkasına da sığınmak istemiyoruz. Gerçekten şartlarımız çok zor. Sahamız çok ağır. Pendik maçında gördünüz. Futbol oynamaya çalıştık. İyi işler çıktı. Zeminde ayakta kalmak bile çok zor. Ben inşallah bir galibiyetle iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum" dedi.

Mert, ''Benim ligde kalma konusunda hiç bir şüphem yok. Bizim çok iyi bir takımımız var. Çok iyi birlikteliğimiz var. Zemin bize izin verse puan tablosunda çok farklı yerde olabilirdik. Bu takım herkes diyor ki Bandırmayı yenemezsen kime yeneceksin. Bu takım yine yaptığı gibi yukarıda ki takımlardan puan alacak. Bunun içinde elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz ''diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi