TFF 2. Lig Kırmızı grupta ligin 4. Haftasında sahasında Şanlıurfaspor'a 1-0 mağlup olarak moralleri bozulan, ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda Bayrampaşa'yı 4-1 gibi farklı skorla yenerek moral bulan Zonguldakspor'da Takım Kaptanı Mert Caymaz Konya deplasmanından umutlu olduklarını söyledi.

"KONYA'DA GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VAR"

Bayrampaşa galibiyetiyle moral bulduklarını belirten Kaptan Mert Caymaz ''Yeni sezonda lige çok iyi bir başlangıç yapamadık. Ama 3-4 haftanın zor geçeceğini biliyorduk. Şanlıurfa maçında beklenmedik bir yenilgi aldık. O maçı yenilmesek durumumuz fena değildi. Ama bunu telafi etmek için dışarıdan bir galibiyet getirmemiz gerekiyor. Konya'da dişimize göre bir rakip. Moralli gidiyoruz. 4 gollü güzel bir galibiyet. İnşallah Konya'da öyle olur. Bu galibiyete ihtiyacımız var. Deplasmandan morali dönmek istiyoruz''dedi.

ARKADAŞLAR İYİ DEĞERLENDİRDİ

Kaptan Mert Caymaz kupa maçında şans bulan futbolcuların bu şanslarını iyi değerlendirdiklerini belirterek "Kupa maçı bizim için önemliydi. Özellikle İsmail'in gol atması önemliydi. İsmail'in kampta zaten durumu çok iyiydi. İlk şansı bulduğunda da bunu çok iyi değerlendirdi. İsmail hamle oyuncusu. Böyle sonradan oyuna girerek bize katkısı olacağını düşünüyoruz. İnşallah daha iyi olur ve daha çok gollerini izleriz. Diğer arkadaşlarımızda bu şansı iyi değerlendirdi. Biz iyi bir takımız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi