Beyaz Perde'de birçok ünlü filmin yönetmenliğini yapan Kemal Danacı "Kanlı Yol" isimli yeni sinema filminin çekimleri Gökçebey'in Bakacakkadı beldesi ve Muharremler Köyü'nde sürüyor.
Yönetmenliğini, "Koyver Gitsin", "Fecir", "Cinnet Ağacı" gibi ünlü filmlerin yönetmenliğini yapan Kemal Danacı'nın yaptığı filminin çekimleri Gökçebey'in Bakacakkadı beldesine bağlı Muharremler Köyü'nde devam ediyor.
Görsel Yönetmenliğini Onur Özcan'ın yaptığı "Kanlı Yol" filmde, Mustafa Aydın, Erol Sertel, Sevin Çömlek, Duhan Çetin, Metin Köse, Aykan Sağ ve Turgut Çömlek oynuyor.
Çekimlerinin 27 Eylül'de tamamlanacağı filme Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz da sponsorluk yapıyor. Senaryosunu Kemal danacı ile Onur Özcan'ın yazdığı Kanlı Yol filminin konusu da şöyle:
1920 yılında Zonguldak Fransızlar tarafından işgal edilir. Fransız işgal gücü komutanı burada bir köylü kızına aşık olur, fakat kız nişanlıdır. Kızın ailesi bu komutanın kızlarına aşık olduğunu öğrenince hemen nişanlısıyla kızlarının düğününü yapmaya karar verir. Düğün alayının olduğu gece Fransız komutan askerleriyle birlikte düğünü basar, herkesi öldürür ve gelini (Algelin) kaçırarak köyün dışındaki bir eve yerleşir. Köylüler bu Fransız komutandan korkup askerlerine zarar vermek için büyü yaparlar, cinlere de bu komutanı öldürtürler. Fakat Algelin sırra kadem basar. Bu öyküyü duyan Fatih adlı yönetmen de bunu sinemaya aktarmak ister. 70 kişilik ekibiyle filmi çekmek için geldiği şehrin otelinde kaldıkları gece hepsi aynı rüyayı görür otelden kaçarlar.

27 Eylül'de tamamlanacak olan filmin 2021 yılı Ocak ayında gösterime girmesi bekleniyor.