Türkiye Kamu Sen Zonguldak Başkanı Kadir Bacıoğlu ve yönetimi Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun'u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ak Parti Zeki Tosun'a Atatürk portesi ve Türkiye Kamu Sen'e ait takvim hediye edildi.

"VATAN İÇİN ÖLMEYE HAZIRIZ

Ziyaret esnasında ki karşılamadan dolayı duyduğu memnuniyete vurgu yapan Türkiye Kamu Sen Zonguldak İl Başkanı Bacıoğlu; "Parti binasına girmiş olduğumuz ilk dakikadan beri bize göstermiş olduğunuz nezaket için kendim ve yönetimim adına teşekkür ederim. Zeki başkana ve yönetimine hayırlı olsun diyorum. Ülkemizin zor şartlarda olduğunu biliyoruz. Bizlere ne zaman görev verilirse seve seve vatan uğruna ölmeye hazırız. Zaman zaman başkanımızın yanına gelip memurlarla ilgili sorunları paylaşıyoruz. Ben bu sıcak karşılamadan dolayı teşekkür ederim" dedi.

"VERMİŞ OLDUKLARI DESTEKTEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDERİM

Pazartesi günü kendilerine iadeyi ziyaret edeceklerini belirten Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun; "Ben bu nazik ziyaret için kendilerine teşekkür ediyorum. Kamu Sen Başkanı ve yönetimi bizi 3. Kez ziyarete geliyor. Biz yoğun Tempomuzdan dolayı kendisini bir kez bile ziyaret edemedik. Ama hemen talimat veriyorum. Pazartesi günü kendilerine iadeyi ziyarette bulunacağız. Evet ülkemiz zor günlerden geçiyor. Ama halkımız şunu bilsin sonunda biz başaracağız. Biliyorsunuz orda tek bir güce karşı savaşmıyoruz. Allah'ın izniyle Başkomutanımızın yönetimiyle başarıya kavuşacağız. Ben Türkiye Kamu Sen üyelerine vermiş olduğu destekten dolayı kendilerine teşekkür ederim" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi