Zonguldak Gençlik Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen Gençlik Kampları kayıtları başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl başarılı gençlerin faydalanabilmeleri amacıyla düzenlenen Gençlik kampları için kayıtlar Gençlik Merkezlerine yapılacak.

Kamplara katılan gençlerin ulaşım konaklama ve yemek ihtiyaçları Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılanacak. Gençlik kampları, Mavi Kamp Aktiviteleri ve Yeşil Kamp Aktiviteleri adı altında düzenlenecek. Mavi kamp aktivitelerinin içerisinde, Kişisel Gelişim Seminerleri, Deniz ve Havuz etkinleri, Kültür ve Tarih Gezileri, Tiyatro, Maneviyat İstasyonu, El Sanatları Sokak Oyunları, Halk Oyunları, Yat turları, Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Badminton, Yeşil Kampların içerisinde ise Kişisel Gelişim Seminerleri, Eğitim Seminerleri, Tiyatro, Halk oyunları, Müzik, Yüksek ip parkuru, Rafting, Kano, Kültür ve Tarih Gezileri, At Biniciliği, Bisiklet, Maneviyat İstasyonu, El Sanatları, Sokak oyunları, futbol, Basktbol, Voleybol, Masa Tenisi, Tenis, Mini golf, Oryantiring, Paintbal, Okçuluk, Matrak gibi aktiviteler yer alıyor. Mavi Kamp aktivitelerine 12-15 yaş arası gençler başvurabilirken, Yeşil kamplara ise 14-22 yaş arası gençler müracaat edebilecek.

MAVİ VE YEŞİL KAMPLAR HAYAT VERECEK

Göreve geldiği günden itibaren personel ve gönüllü gençlerle iyi bir ekip çalışmaları yaparak Gençlik Merkezi faaliyetlerini katlayan Zonguldak Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Yüksel kamplar hakkında bilgi verdi. Yüksel, "Bizim için gençler çok önemli Gençlerin boş zamanlarını değerlendirmelerini amacıyla açılan gençlik kampları kayıtlarımız başladı. Her yıl olduğu gibi bu yılda gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak boş zamanlarını mavi ve yeşil kamplarla değerlendirmelerini sağlıyoruz. Gençler ücretsiz yararlanacağı kamplarımız Mavi kamp ve Yeşil kamp olmak üzere 2 şekilde olacak. Daha fazla bilgiye gençlik merkezlerimizden, www.gsb.gov.tr adresinden ve genclikkamplari.gsb.gov.tr adresinden ulaşabilirler. Kardeşlik ikliminde siz de yerinizi alın" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi