Zonguldakspor'un tekrar Keçiörengücü'nden kadroya dahil ettiği golcü futbolcu Okan Eken, Kızılcahamam kampında yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle kampı verimli geçiremedi. Golcü futbolcu Okan Eken'in kalça kemiğinde oluşan ağrıları futbolcuya sıkıtı yaşatıyor. Tedavisi devam eden Okan'ın Bolu kampında sakatlığını atlatarak daha verimli çalışma yapması bekleniyor.

Okan Eken Kızılcahamam kampında oynanan Sancaktepe ve Hacettepe maçlarında oynayamazken, takımı tribünlerden izlemek zorunda kaldı.

Kızılcahamam kampının takım olarak iyi geçtiğini belirten Okan Eken "Bu sezon güzel bir takım oluştu. Kamp gayet iyi gitti. Benimde hafif bir sakatlığım var. Sakatlığım pek önemli değil. İnşallah Bolu'da idmanlara başlayacağım. Bolu kampında da hazırlık maçlarını iyi bir şekilde tamamlayarak lige iyi bir şekilde başlamak istiyoruz. Bu sene hedefimiz play off' ya da şampiyonluk. Onun içinde elimizden geleni yapıyoruz. Benim yaşadığımız sakatlık kısa sürede geçecek. İnşallah lige hazır olurum''dedi.

Editör: Pusula Gazetesi