Zonguldakspor'un başarılı stoperi Kamil İçer öğrencilerle buluştu. Kırmızı-lacivertli ekipte son iki sezondur oynadığı futbolun yanı sıra kişilik ve karakteri ile taraftarın adeta sevgilisi haline gelen Kamil, Karaelmas Ortaokulu'nda eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.

Geçtiğimiz hafta oynanan ve Zonguldakspor'un 4-1 yendiği Sivas Belediyespor maçını izlemeye giden bir grup Karaelmas Ortaokulu öğrencileri maç sonunda Kamil İçer'i tribünlere çağırarak okullarında devam eden turnuvaya davet etmesi üzerine verdiği sözü tutarak Karaelmas Ortaokulu'na giden Kamil İçer, 10 gündür devam eden sınıflarlarası futbol turnuvasına katıldı. Sahada mücadele eden öğrencileri bir süre izleyen Kamil İçer maçın ardından öğrencilerle sohbet etti, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Karşılarında Kamil'i gören öğrenciler şaşkınlıklarını gizleyemezken, Kamil'e büyük bir sevgi gösterisinde bulundular.

Okul Müdürü Osman Yılmaz, Karaelmas'a gelerek öğrencilerle buluşan Kamil İçer'e teşekkür ederken, Kamil de öğrencilerle birlikte olmaktan büyük keyif aldığını söyledi. Kamil daha sonra öğrencilerle vedalaşarak hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Tarsus İdman Yurdu maçının idmanına dahil oldu.

Editör: Pusula Gazetesi