Zonguldakspor'un yönetiminin kulübe gelir amaçlı bastırdığı ve aynı zamanda Kozlu Grizu faciasında yaşamlarını yetiren 263 madencinin adını yaşatmak için bastırmış olduğu şehit madenci formlarına yoğun ilgi var.

Elmas TV'de Pazartesi akşamları 19.30'da canlı olarak yayınlanan Ender Yüksel'in hazırlayıp sunduğu Spor Kritik programına telefonla bağlanan Zonguldakspor'un eski futbolcusu Ankara Demirspor'da forma giyen Kamil İçer 50 adet Zonguldakspor Şehit Madenci forması satın alarak Zonguldakspor'a destek olduğunu açıkladı. Kamil içerin 50 forma alması Zonguldapsor camiasından büyük alkış aldı.

"ZONGULDAKSPOR İHMAL EDİLİYOR"

Kamil İçer konuşmasında "Ben Zonguldakspor'da futbol oynadım ve o kulübün ekmeğini yedim. Şu anda Ankara Demirspor'da futbol oynuyorum ama Zonguldakspor ve Zonguldak'a karşı gönül bağım hala devam ediyor. Zonguldakspor kentte ihmal çok ihmal ediliyor. Tesis ve idman sahası yok, maddi manevi sıkıntıda. İnşallah Zonguldakspor layık olduğu daha iyi yerlere gelecek. Yöneticiler elinden geleni yapıyor ama kentin ileri gelenleri kulübe daha çok destek olmalı" dedi.

"ŞEHİT MADENCİ FORMASIYLA GOL ATTIM"

Kamil İçer, "Ben Şehit Madenci formalarından 50 tane alarak kulübümüze destek olmak istedim. 2 yıl önce Zonguldakspor'da forma giydiğim dönemde de şehit madenci formaları bastırılmıştı. O formalarla Pendikspor maçına çıkmıştık ve o maçta o anlamlı forma ile gol attığım. O anı hiç unutamam. Herkesin imkanları ölçüsünde şehit madenci forması alarak kulübe destek olmasını isterim" dedi.

KAMİL İÇER ÖRNEK OLSUN

Kamil İçer'in Zonguldakspor'a bu jesti diğer futbolculara ve Zonguldaklı işadamlarında örnek olması bekleniyor.