Zonguldakspor'un kalecisi Sinan Ören Bandırma karşısına kazanmak için çıkacaklarını ifade ederken, Zonguldak ve Zonguldakspor'un en büyük sorununun saha ve tesis olduğunu söyledi.

Sinan "Son sıradaki Silivri ile oynadık. Duran topla başlayan golle 3 puan almayı bildik. Akabinde Onur'un güzel bir golü vardı. Rakibin konumundan ziyade bizim yapacaklarımız daha önemli. İnşallah Pazar günü de istediklerimizi sahaya yansıtırız ve sonuca giderek bu serimizi devam ettireceğiz" dedi.

SİNAN YETKİLİLERE ADETA YALVARDI

Zonguldakspor'un başarılı file bekçisi Zonguldaklı siyasetçilere ve bürokratlara adeta yalvararak tesis sorununun ve saha sorununun biran öncü çözülmesini istedi. Sinan: "Şehrin ileri gelenlerinin yaptırımları daha fazla olduğu için, tesis, zemin, idman sahası konularına değinmeleri gerekiyor. Zannediyorum ki şehirde de böyle bir hava oluşmuyor. Büyüklerimizden rica ediyoruz. Bu durumu gündeme getirmeleri gerekiyor. Ülkemizin her şehri güzel ama Zonguldak'a da güzel bir stadyumun, zeminin, tesisin yakışacağını düşünüyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi