Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor 4 Mart Perşembe günü Devrek İlçe Sahası'nda Kahramanmaraşspor ile karşı karşıya gelecek. Bu maçın hazırlıklarını sürdüren kırmızı-lacivertli ekip 2'nci ligde 7 kez karşılaştığı rakibini bugüne kadar hiç yenemedi.

KAHRAMANMARAŞ'A ŞANSIMIZ TUTMUYOR
Zonguldakspor, Perşembe günü sahasında oynayacağı maçla birlikte Kahramanmaraşspor'la son 5 sezonda 8'nci kez karşılaşacak. Zonguldarkspor bugüne kadar Kahramanmaraşspor ile 7 kez karşı karşıya geldi. Bu 7 karşılaşmada rakibini hiç yenemeyen Zongludakspor 3 kez yenildi, 4 kez de berabere kaldı.

Kırmızı-lacivertli temsilcimiz 2020-2021 futbol sezonunda rakibi ile deplasmanda 2-0 öne geçtiği maçta üst üste yediği gollerle 2-2'lik beraberlikle ayrılmak zorunda kalmıştı.

ŞEYTANIN BACAĞINI KIRACAK MI?

Zonguldakspor 4 Mart Perşembe günü Devrek İlçe Stadı'nda Kahramanmaraşspor ile oynayacağı maça büyük önem veriyor. Kırmızı-lacivertli ekip ligde hiç yenemediği rakibi Kahramanmaraşspor karşısında alacağı 3 puanla hem ligde rahat nefes almak, hem de şeytanın bacağını kırmak istiyor.

BARIŞ ŞEREF BEYİN YIKIYOR
İdmanlarda futbolcularla yakından ilgilenen Teknik Sorumlu Barış Şeref ligin geri kalan maçlarında basit puanlar kaybetmemeleri gerektiğini, özellikle rakipleri ile olan maçları kazanmak zorunda olduklarını belirterek futbolcuların dikkatini çekiyor. Kahramanmaraşspor maçının kendileri açısından ayrı bir önemi olduğunun da altını çizen Barış Şeref Kahramanmaraş galibiyetinin 3 puandan daha fazla değerinin olduğunu söyledi.