TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yaptığı idmanla Kahramanmaraş maçının hazırlıklarına devam etti. Isınma hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maç yapan kırmızı-lacivertli ekipte futbolcuların arzulu ve istekli oldukları gözlendi. Teknik Direktör Fatih Akyel'in Kahramanmaraş maçında daha çok oynamayan gençlere şans vereceğini söylemesinin ardından genç futbolcuların kendilerini Kahramanmaraş maçına motive ettikleri görüldü.

TESİS KONUSUNA DEĞİNDİ

Teknik Direktör Fatih Akyel hafta içinde Üzülmez Gönül Alışır Sahası'na giderek yaptığı incelemenin ardından düşüncelerini aktardı. Akyel, Üzülmez'e çok güzel bir tesis yapılabileceğini, hem Üzülmez'in, hem de Erdoğan Demir Sahası'nın da uygun olduğunu söyledi. Tesis olarak Erdoğan Demir Sahası'nın daha hazır konumda olduğunu belirten Akyel, ''İki tarafta hem futbolcuların kalabilecek bir tesis hem de saha olarak uygun yerler. Ama ban göre Dilaverin avantajı bana göre hazır olması. Orada çok iş yok. Yönetimimizde bu iki yerle alakalı çalışıyor sanırım. İnşallah Zonguldak'ta da gelecekte güzel şeyler ocaktır. Çünkü bunlar yapılabilir şeyler. Maddi şartlar el verdiği sürece kulübümüzde elinden geleni yapmaya çalışıyor''dedi.

AKYEL'DEN GENÇLERE ŞANS

Pazar günü bazı genç futbolcuları sahaya süreceğini belirten Akyel, ''Hafta sonu Kahramanmaraş'ı konuk edeceğiz. İki takımında hiçbir iddiası yok. İnşallah güzel bir maç olur. Hafta başında da söyledim. Genç oyuncularımızı artık oynatmak istiyoruz. Onlara da şans vermek istiyoruz. Oynamayan oyunculara yer vermek istiyoruz. Kazanmak kaybetmek bu saatten sonra önemli değil. Önemli olan oyuncularımızın maçlıksızlarını gidermek" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi