Zonguldak Belediyesi' nde kaldırım işgallerine çözüm bulmak için toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya; Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Zabıta Müdürü Murat Yanık ve Zabıta Amirleri katıldı.

Akdemir, toplantıda şunları söyledi: "Hassasiyet gösterdiğimiz bir konu. Esnafımızla birlikte masaya yatırıp tartışalım istedik. Esnaf sayımız çoğaldı. Bu ekonominin güçlenmesi anlamında güzel bir şey. Kaldırım işgalinde çözüm bulmak istiyorum. Cezai işlem uygulariz ancak esnaf kardeşlerimizle anlaşarak görüşerek çözmek istiyoruz. Bu anlamda bu toplantıyı düzenledik. Yaz aylarıyla gelen farklı bir genişleme ruhu gelişti. Bu da şehrin görüntüsünü bozuyor. Herkes şikayetçi, vatandaşlar şikayetçi, farklı kesimler şikayetçi" ifadelerinde bulundu.

Muharrem Coşkun: "Bu şartlara nasıl geldiğimiz önemli. Trafiğe açık ve trafiğe kapalı caddeleri ayrı tutmamız gerekiyor. Biz esnaf olduğumuz gibi şehrin de sahibiyiz" dedi.

Zonguldak Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Alpaslan Küçük, "Kafeler şemsiye tente koyunca bizim çay ocakları da dükkanın önüne tabure koyuyor" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi