Kaza Ereğli Ormanlı karayolu Subaşı köyü mevkiinde meydana geldi. İddialara göre Ormanlı istikametinden Ereğli istikametine giden plakasız motosiklet sürücüsü Aydın Yiğit (21), tali yoldan ana yola çıkan Ali Taş (68) idaresindeki 67 LC 193 plakalı otomobilin yola çıkması ile otomobile çarpmamak için sol şeride girdi. Otomobilin de yoluna devam etmesi ile motosiklet ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada hurdaya dönen motosiklet sürücüsü Aydın Yiğit ve arkadaşı Rıfat Aygün (30) yaralandı. 112 ekipleri, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralıları özel ve devlet hastanesine kaldırdı.

Kazada otomobilde bulunan sürücü Ali Taş´ın ağabeyi Durdu Taş (70) "Köy yolundan gelen araba çıkışta motoru köprünün korkuluklarından göremedi" dedi. Kazayı yapan otomobil sürücüsü Ali Taş ise "Ben yoluma girdim. Balık gibi geldiler, vurdular" dedi.

Kazada hurdaya dönen otomobil ve motosiklet Jandarma ve vatandaşlar tarafından yoldan kaldırıldı. Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan ve kasksız olduğu öğrenilen motosiklet sürücüsü Aydın Yiğit´ın kafa bölgesinden aldığı darbeler sonucu ağır yaralandığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu, Özel hastaneye kaldırılan Rıfat Aygün´ün ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Editör: Pusula Gazetesi