10-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilen 12 yaş hafta sonu tenis turnuvası gerçekleştirildi. Türkiye Tenis Federasyonu tarafından organize edilen turnuvaya Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde antrenör Cemil Aydoğdu'nun yetiştirdiği yeteneklerden Kadir Mert Aksoy ve Efe Bartu Onur da Zonguldak'ı temsil ettiler.

12 yaş hafta sonu tenis turnuvasında harika maçlar çıkartan Kadir Mert Aksoy tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyonluğunu ilan etti. Zonguldak'ı en iyi şekilde temsil ederek kategorisinde şampiyonluğa ulaşan Kadir Mert Aksoy bu başarısıyla ailesine ve antrenörü Cemil Aydoğdu'yu da gururlandırdı.

"MİLLİ TAKIMI HEDEFLİYORUZ"

Elde edilen bu şampiyonluğun ardından konuşan Antrenör Cemil Aydoğdu, "Sıkı bir çalışma programı ile bu başarıyı yakaladık. Tabi bundan sonra da çalışmalarımıza ciddi ve disiplinli şekilde devam edeceğiz. Mayıs ayı sonunda Zonguldak'ta düzenlenecek Ulusal turnuvaya hazırlığımız tüm hızıyla devam ediyor. Buradaki turnuvada da şampiyonluk hedefliyoruz. Tabi ki en büyük hedefimiz Mili takıma girmek. Ülkemizi Avrupa'da temsil etmek istiyoruz. Bunun için yoğun bir tempo ile çalışıyoruz. inşallah başarılı olacağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi