Birinci Amatör Küme Play-Off müsabası final maçında Perşembe Belediyespor ile Subatanspor arasında Pazar günü 14.00'da Perşembe sahasında oynanması gereken rövanş maçı sağanak yağış nedeniyle futbol oynamaya elverişsiz hale gelen sahanın durumu nedeniyle maçın hakem triyosu tarafından ileri bir tarihe ertelenmişti. İlk maç Fener Sahası'nda oynanmış ve karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 4-4 sona ermişti.

TERTİP KOMİTESİ 'PAZAR' DEDİ

Perşembe Belediyespor ile Subatanspor arasında oynanması gereken, ancak ertelenen bu zorlu final karşılaşması Futbol İl Tertip Komitesi kararı ile 11 Mart Pazar günü Perşembe Sahası'nda oynanmasına karar verildi.

İSMAİL HAKKI BAŞKAN FİNALİ GÖREMEDİ

Geçirdiği kalp krizi sonucunda yaşamını yitiren Perşembe Belediyespor Kulüp Başkanı İsmail Hakkı Durdu Subatanspor ile Perşembe Belediyespor arasında oynanan ve 4-4 tamamlanan finalin ilk maçını izlemişti. Ancak Pazar günün oynanması gereken, ancak elverişsiz hava koşulları nedeniyle ertelenen finalin ikinci maçını izlememek nasip olmadı. Maç ertelenmemiş olsaydı Başkan Durdu şampiyonluğu beklide futbolcularıyla birlikte kutlayacaktı. Nasip olmadı. Erteleme maçında 11 Mart Pazar günü takımı belki de şampiyon olarak Amatör Süper Lige çıkacak. Teknik heyet ve futbolcular Subatanspor ile oynayacakları final maçına merhum başkanları İsmail Hakkı Durdu için çıkıp kazanmak isteyecek.

İHSANİYESPOR MAÇINI TRİBÜNDEN İZLEMİŞTİ
Perşembe Belediyespor Kulüp Başkanı merhum İsmail Hakkı Durdu Play-off ilk maçında İhsaniyespor ile oynadıkları maçı Kozlu'da Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam ile birlikte izlemişti.

YENEN AMATÖR SÜPER LİGE ÇIKACAK
4-4 biten ilk maçın ardından rövanşta avantaj sağlayacak takım Muslu Belediyespor'un ardından direkt olarak Amatör Süper Lige çıkma başarısı gösterecek. Bu maçın mağlubu ise Muslu Belediyespor'a yenilen Capeti Merkez Atölyesispor ile karşılaşacak. Bu maçın galibi de üçüncü takım olarak Amatör Süper Lige çıkacak.

Editör: Pusula Gazetesi