Zonguldakspor'u kendisine yaşam kaynağı haline getiren kırmızı-lacivertli ekibin simgesi Kader Dönmez son 4-5 yıldır Zonguldakspor'un iç saha maçlarını kaçırmıyor. Fanatik Zonguldakspor taraftarı olan ve gönül verdiği kırmızı-lacivertli ekip kazandığında dünyanın en mutlu insanı olan, kaybettiğinde ise günlerce üzüntüden kendine gelemeyen Kader Dönmez sezon başında maçların Devrek İlçe Stadı'nda oynanacak olması nedeniyle büyük bir karamsarlık yaşadı. Gönül verdiği Zonguldakspor'un maçlarına gidememe tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

Kader Dönmez'in imdadına Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz yetişti. Karayılmaz her hafta Kader Dönmez için araç tahsis ederek, evinden alıp Devrek İlçe Stadı'na götürdü, maçını izletip tekrar evine teslim etti. Böylelikle Kader Dönmez gönül verdiği takımı Zonguldakspor'un tüm iç saha maçlarını Ahmet Karayılmaz'ın büyük ve anlamlı jesti ile izlemiş oldu. Kader ligin son maçı olan Ofspor maçını da izleyip sezonu kapatacak.

Kendisine sezon boyunca jest yaparak maçları izlemesini sağlayan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz'a sonuz teşekkür eden Kader, "Müdürüme minnettarım. Sezon öncesinde Devrek'e nasıl gidip geleceğim konusunda büyük bir karamsarlık vardı. Umudumu kaybettiğim anda Müdürüm Ahmet Bey babalık göstererek jest yaptı ve bütün bir sezon beni çok sevdiğim Zonguldaksporum'la buluşturdu." diyerek vefa örneği gösterdi.

Editör: Pusula Gazetesi