Zonguldak KADEM İl Temsilcisi Züleyha Soyyiğit Yıldırım, Kadem İl Temsilci Yardımcısı Ayşe Apaydın, Kadem Halkla İlişkiler Komisyonu Başkanı Türkay Tuygar Kadem Yürütme Kurulu Üyeleri Elif Acar ve Gizem Gonca Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gönül Demirsu'yu ziyaret etti.

Kadem İl Temsilcisi Yıldırım ve İl Müdürü Demirsu özellikle kadın istihdamının artırılması ve çalışan kadınlarımızın korunması ile kadınların sosyal hayata kazandırılması konularında istişarede bulunarak ileriye yönelik planlama yapıldı.

Diğer taraftan Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Devrek Halk Eğitim Merkezi arasında İşbirliği protokolü kapsamında düzenlenen Hasta Yaşlı Bakım Elemanı kursu sona erdi. Kursun bitimine müteakip kursiyerlerin istihdam edilmelerinin kolaylaştırılmasına esas olmak üzere İŞKUR iş ve meslek danışmanı Aynur BAYSAL TÜTEN tarafından, CV hazırlama teknikleri ve mülakat konulu seminer verildi. Kursiyerler iş arama sürecinde cv hazırlama, mülakat aşamasında bilinmesi gereken soru türleri, giyim, beden dili vb. konularda bilgilendirildi.

İl Müdürü Gönül DEMİRSU ; " bundan sonraki süreçte de yapılan her kurs sonunda bilgilendirme yapılacağını ifade ederek değişik branşlarda düzenlediğimiz kurslarla her kesime ulaşarak, istihdama kazandırmak yolunda çalışmalarımız titizlikle devam edecektir." dedi.

Editör: Pusula Gazetesi