Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 182'nci yıldönümü nedeniyle Türk Kızılay Derneği ve Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen kan bağışı kampanyası Çaycuma ilçesinde devam etti.

İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde gerçekleştirilen kampanyaya, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Çaycuma Belediye Başkan Vekili Sezai Bilici, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Yüzbaşı Samet Tonga, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Kıvanç Yıldırım, Çaycuma Belediyesi Zabıta Müdürü Mürsel Çoban ve zabıta personeli, İtfaiye Müdürü Ferdi Maden ve personeli, Belde Karakol Komutanları, Türk Kızılayı Çaycuma Temsilcisi Bünyamin Bostancı, Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Organizasyon Sorumlusu Elif Duman, çok sayıda jandarma personeli ve vatandaşlar katılarak destek verdi.

Zonguldak'ta düzenlenen en büyük kampanyalardan birisinin jandarma işbirliği ile yapıldığını belirten Kızılay Çaycuma Temsilcisi Bünyamin Bostancı, destek veren tüm bağışçılara teşekkür etti. "

Kızılay Kan Merkezi Doktorlarından İbrahim Zayit; "Kan acil değil sürekli bir ihtiyaç. Her gün onlarca yüzlerce hasta kan bekliyor. O yüzden sağlıklı erkeklerin 3 ayda bir, kadınların 4 ayda bir düzenli bağış yapmalarını tavsiye ediyoruz. Bazı insanların kan değerleride çok yüksek çıkıyor. Bu yüzden tedavi olarak da öneriliyor. Bu vesile ile vatandaşlarımızı düzenli kan bağışı yapmaya davet ediyoruz"dedi.