2017-2018 futbol sezonunu deplasmanda oynayacakları Altay maçıyla açacak olan Zonguldakspor'da moraller yerinde. Pazar günü yaptığı ilk idmanla Altay hazırlıklarına başlayan Zonguldakspor, özellikle Kızılcahamam ve Bolu kamplarını da çok iyi geçirdi.

Dün Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda çalışmalarına devam eden kırmızı-lacivertli ekip ısınma hareketleri ile başladığı idmanda dar alanda kısa paslaşmaların ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Futbolcuların oldukça hırslı ve azimli oldukları gözlendi.

İDMAN SONRASINDA FUTBOLCULAR OLUMLU MESAJ VERDİ

SİNAN ÖREN: "Hayırlısı ile Altay ile oynayacağımız maç öncesinde her şey yolunda. İnşallah puan ya da puanlarla İzmir'den döneceğiz. Ben de kendini çok iyi hissediyorum. Görev verilmesi halinde sahadayım" dedi.

ERCAN COŞKUN: "Altay maçı zor olacak. Köklü bir kulüp. 3. Ligden yeni çıktı. İnşallah biz de elimizden geleni yaparak en iyi sonuçla Zonguldak'a dönmek istiyoruz" dedi.

MERT CAYMAZ: "Çok iyi iki kamp geçirdik. Artık maç haftasında girdik. Stadımızı ve taraftarımızı özledik. Devrek'te oynadığımız maçlarda yetim gibiydik. Allah sakatlık bela vermezse Altay'a galibiyet için gideceğiz. İyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi