TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ligin 15'nci haftasında İzmir deplasmanında oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

3 FUTBOLCU ÖZEL ÇALIŞTIRILDI

Kırmızı-lacivertli ekipte sakatlıkları tamamen geçen futbolculardan Eyüp Akcan, Fatih Bektaş ve Tuğrul Başkan son yapılan idmanın ardından Teknik Direktör Şenol Demir tarafından özel olarak çalıştırıldı. Demir 3 futbolcunun da hem fizik kondisyon olarak hem de topla çalışma eksikliklerinin giderilmesi açısından yaptırdığı özel çalışmalar futbolcuların durumunun oldukça iyi olduğu gözlendi. Demir özellikle Fatih Bektaş ve Eyüp Akcan'a Bucaspor maçında ilk 11'de görev vermesi bekleniyor.

RAKİP PLAY-OFF BARAJINİN İÇİNDE
Bucaspor ligde iyi bir grafik çizerken 13 maçta topladığı 19 puan ve avreajla 5'nci sırada play-off hattının içinde bulunuyor. Bucaspor rakip kalleleri 19 kez havalandırırken, kalesinde ise 18 gol gördü. Zonguldak Kömürspor ise 14 puanla 16'ncı sırada averajla küme düşme potasında bulunurken, 15 kez rakip kaleleri havalandırdı, kalesinde ise 18 gol gördü.

"BUCA'DAN İYİ SONUÇLA DÖNECEK GÜCÜMÜZ VAR"

Zonguldak Kömürspor Teknik Patronu Şenol Demir ligde 5 maçlık iyi bir grafik yakalamıştık. Son 4 maçta ise sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu nedeniyle 3 yenilgi 1 beraberlik aldık. Son olarak deplasmanda oynadığımız ve beraberlikle ayrıldığımız Amed Sportif maçını kazanabilirdik. Bucaspor maçını kazanacak gücümüz var. Nasıl 5 maçlık iyi bir çıkışımız olduysa, tekrar bunu başarabiliriz. Buca'dan iyi sonuçla döneceğiz" dedi.