Büyük ve küçük, parlak ve klasik, renkli ve sade - yetişkinlerin ve çocukların sevdiği fonksiyonel bir mobilya parçası, rahatlamak ve uyumak için kullanılır. Ancak ne kadar güçlü iskeleti olursa olsun, kanepenin döşemesini bazen değiştirmek gerekir.

Koltuk Döşemesi Fiyatı

İzmir koltuk döşeme fiyatları, işin karmaşıklık derecesine, aciliyete, mobilyaları restore etmek için ek önlemlere duyulan ihtiyaca bağlı olarak değişir.

Ancak, antika mobilyayı bile mümkün olan en kısa sürede onarmak gerekse bile, en iyi şekilde yapılmalıdır.

Koltukların eski döşemesinin çerçeve onarımı, kumaş / deri değişimi, PUF, köpük kauçuk, yay blokları ve diğer hasarlı parçalar ve mekanizmalar içerir.

Dolgu değişikliği: her zaman dolgularda çökme olur. Mobilyaların görünümünü değiştirmek veya iyileştirmek için döşemesini yenisiyle değiştirmenizi öneririz. Yumuşak dolgu maddesi olarak farklı yoğunlukta poliüretan köpük veya blok köpük, holofiber vb malzemeler kullanılır.

Kolçak onarımı: kırık bir çerçeve varsa döşemenin restorasyonu sırasında düzeltilmelidir.

Aksesuarlarla dekorasyon; kalıplama, çivi, kenar, saçak, perçin montajı, bacaklara tekerlekler, vb. içerir.

İlk Aşama Mobilyaların Sökülmesidir

İzmir koltuk döşeme deri, süet, kumaş, tiftik ve diğer malzemelerden yapılmıştır. Ne olursa olsun, mobilya parçasını sökmek ve önceki döşemeyi çıkarmak gerekir.

İç parçayı bileşenlerine ayırmak gerekir: koltuğun döşemesini değiştirmek için, sırtı yanlardan ve koltuktan ayrılır. Ardından, özel aletler veya tornavida kullanarak, ataşları dikkatlice çıkarılır. Eski döşeme, yeni bir desen için mükemmel bir şablon görevi görecektir.

İkinci Aşama, İç Yapıların Restorasyonudur

Ardından, dolgu malzemesi hasar derecesini değerlendirmek gerekir. Gerekirse, yeni dolgu konulur. Döşemelik kumaş seçimine özellikle dikkat edilmelidir, örneğin, oturma odasında kullanılan koltuğun döşemesini değiştirmek istiyorsanız, sadece iç mekanın rengine değil, aynı zamanda odadaki halıların, duvar kağıdının/ boyasının ve perdelerin dokusuna da dikkat etmelisiniz. Kumaşın işlevselliğine özellikle dikkat edin, bazı kumaşlar neme daha dayanıklıdır, bazıları elektrikli makine ile yıkanabilir, İzmir koltuk döşeme için kumaş seçerken silinip lekenin temizlenebildiği kumaşlar seçebilirsiniz.

Üçüncü Aşama - Yeni Döşeme

Yeni dolgu taktıktan sonra, kumaş gerilir ve zımba ile sabitlenir. Burada kumaşı çekmemek önemlidir.