14-15 Eylül tarihlerinde İzmir'de yapılan Turkcell Atletizm Süper liginin final kademesi ise sezon tamamlandı.

Final mübasalarında Zonguldaklı Milli atlet Melike Malkoç Fenerbahce Kulübü adına 4x100 ve 200 m branşlarında koştu. Bir diğer Zonguldaklı Milli Atlet Doğukan Kilcioğlu ise Mardinspor adına 110 m engelde yarıştı.

Melike Malkoçlu Fenerbahçe takım olarak finallerde ikinci olurken, Doğukan Kilcioğlu'un formasını giydiği Mardinspor ise finalleri 6'ncı olarak tamamladı.

UTKU DUMAN FİNALLERİ DEĞERLENDİRDİ

Melike Malkoç ve Doğukan Kilcioğlu'nun anrenörleri Utku Duman finalleri değerlendirerek şunları söyledi: "Turkcell Süper lig sezonunu noktaladık. Uzun bir sezonun ardından 15 günlük bir aranın ardından salon sezonu hazırlıklarımıza başlayacağız. Turkcel Atletizm Süper Ligi'ni Melike Malkoclu Fenerbahce 2. olarak, Doğukan Kilcioğlu'nun forma giydiği Mardinspor'da 6. olarak sezonu noktaladı" dedi.

DOĞUKAN KİLCİOĞLU FENERBAHÇE'DE

Utku Duman, "Bu sezon Mardın spor formasıyla kendini kanıtlayan Doğukan Kilciogluda gelecek sezon Fenerbahce A takım forması giyecek" dedi.

HAKAN YÜKSEL'E TEŞEKKÜR GELDİ

Duman, "Sezon boyunca Zonguldak'ta yaptığımız antrenmanlarda bize uygun şartları hazırlayarak her türlu desteği veren Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hakan Yüksel'e tesekkür ederiz. Yeni sezonda ilimizi kulübümüzü daha güzel temsil etmek için çalışmaya devam edeceğiz"