Zonguldakspor Teknik direktörü Cahit Terzi deplasmanda oynadıkları ve 1-0 kazandıkları Darıca Gençlerbirliği maçıyla büyük moral bulduklarını belirterek Çarşamba günü oynayacakları Tokatspor maçıyla galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini söyledi.

"FUTBOLCULAR İYİ MÜCADELE ETTİ"

Sezon başından buyana deplasmanlarda her zaman çok pozisyona giriyoruz. Ancak maalesef kötü goller yiyoruz. Darıca maçında gol yemeyerek attığımız golle 3 puanı aldık. Futbolcularımız çok iyi mücadele etti. Bundan sonra bu mücadelemiz devam edecek. Alınan galibiyet çok önemliydi" dedi.

"GALİBİYET SERİSİ DEVAM EDECEK"

Darıca Gençlerbirliği galibiyetiyle büyük moral bulduklarını belirten Terzi ''Darıca galibiyetiyle 10 puana ulaştık. İç sahada oynayacağımız Tokat maçı çok önemli. Tokat'ı da yenersek ilk 5 bandını yakalıyoruz. Çocuklar aslanlar gibi mücadele ediyor. Biz onlara güveniyoruz. Gerçekten Zonguldak Kömürspor'u çok güzel temsil ediyorlar. Canlarını dişlerine takıyorlar. İnşallah bu seri böyle devam edecek. Çocuklara şehir olarak herkesin sarılması gerek. İnşallah önümüzde ki günlerde de bu çocukların maddi sıkıntılarını düzeltilmesini bekliyoruz. 3 puan Zonguldak halkına hayırlı olsun. Galibiyet serimiz devam edecek" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi