Zonguldakspor'da 2 sezon forma giyen orta saha oyuncusu Turan Yılmaz geçtiğimiz sezonu Yeni Orduspor'da geçirmişti. Bonservisi elinde olan Turan Yılmaz tekrar Zonguldakspor ile anlaşarak 1 yıl daha kırmızı-lacivertli formayı giyecek olması taraftarların mutlu etti.

"TRANSFERİMDE EMEĞİ OLANLARA TEŞEKKÜR EDERİM"

Turan Yılmaz transferi ile ilgili konuşarak ''Yeniden Zonguldakspor'a geldiğim için mutluyum. Transferimde emeği olan herkese teşekkür ederim. Burası benim evim. İnşallah iyi bir sezon geçiririz. Bende buna katkı vermek istiyorum. Burası tanıdığım bildiğim bir yer. Bu sezon taraftarımızın desteği başarıları yakalayacağımızı düşünüyorum. El birliği ile bunu başaracağız''dedi.

YENİ ORDU'DA 12 GOL, 11 ASİST YAPTI

Geçtiğimiz sezon Yeni Ordu'da iyi bir sezon geçiren Turan, "Zonguldakspor'da sakatlık yaşamıştım. O yüzden bana kan değişikliğinin iyi geleceğini düşündüğüm için Yeni Orduspor'a transfer oldum. İyi ki de kan değişikliği yapmışım. Yeni Orduspor'da 12 gol ve 11 asist yaptım. Şimdi tekrar yuvamdayım. Zonguldak Kömürspor forması iye aynı performansı yakalayarak aynı istikrarı sürdürmek istiyorum. Çok iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum" dedi.

"İYİ BİR KADRO YAPISININA SAHİBİZ"

Zonguldakspor'da yeni sezon öncesinde güçlü bir kadro oluşturulduğunu belirten Turan Yılmaz "Mevcut iskelet kadromuz var. Yönetim kafaya oynayan bir takım kuruyor. Ben inanıyorum şampiyonluk ya da bu sene en kötü play off oynayacağız. Çünkü gerçekten iyi bir kadro yapısına sahibiz. Taraftarımızın desteği ile büyük başarıları yakalayacağımızı düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah bu sene Zonguldak halkına ve taraftarına o şampiyonluğu yaşatacağız. Bunun için çok çalışıp sonunda başaracağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi