Zonguldak şehir merkezinde dün etkili olan sağanak yağmur, en çok Soğuksu'da hasar bıraktı. Rögarların tıkanmasıyla caddede biriken su, işyerlerini bastı. İşyeri sular altında kalan esnaf Halis Küçük, caddeden araç geçişini engellemeye çalıştı, araçlara vurdu.

Caddeden her araç geçişinde oluşan dalganın işyerlerine daha büyük zarar verdiği için sinirlenen Halis Küçük, bir araç sürücüsüne de fiziki saldırıda bulundu.
Yüzüne yumruk yiyen ve burnu kırılan araç sürücüsü Necdet Kutoğlu, yaptığı açıklamada, "Arabamın önünü kesti. Arabam bozuldu. Tekrar geldim. Elinde ekmek bıçağıyla insanlara saldırdı. Yanımda bir araba vardı, bu ilerden doğru 'dur' dedi. 'Geri gitsene' diye bağırdı. Gidemedim. Elinde bıçakla saldırıyor. Kozlu duraklarının önünde arabam arıza yaptı. Oradan arabayı lavuar alanına park ettim. Arabanın içindeki suyu boşaltmak için gittim. Oradan geçerken sordum, 'Kim bu?' dedim. 'Geçmiş olsun' dedim. 'Demin yolu kapatan kimdi?' dedim. 'Yolu niye kapatıyorsun?' dedim. 'Dalga yapıyorsunuz' dedi. 'Benim araba gitti, ne olacak?' dedim. O arada saldırdı bana, burnumu kırdı" dedi.

Necdet Kutoğlu, olaydan sonra polis merkezine giderek şikayetçi olduğunu söyledi.

soguksuda-bir-esnafin-cilgina-dondugu-anlar
Soğuksu'da bir esnafın çılgına döndüğü anlar


Editör: Pusula Gazetesi