2018-2019 futbol sezonu başında Zonguldakspor'un Yeni Orduspor'dan transfer ettiği Emre Kara ilk yarı boyunca takımın en istikrarlı ve en etkili futbolcularının başında geldi.

Teknik Direktör Cahit Terzi'nin raporu doğrultusunda transfer edilen Emre Kara takıma ilk geldiğinde çabuk uyum sağlarken, özellikle sezon öncesinde Kızılcahamam kampında oynanan hazırlık maçlarında kalitesini hissettirdi. Attığı ve attırdığı gollerle ön plana çıkan Emre Kara Zonguldakspor'un ilk yarı boyunca en çok dikkat çeken futbolcusu konumunda.

17 karşılaşma oynayan 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu Emre Kara ligde attığı 5 golle de takımın en çok gol atan futbolcusu konumunda.

EMRE KARA TAM BİR JOKER

Tecrübeli futbolcu Emre Kara oynanan 17 karşılaşmada kale ve stoper hariç neredeyse tüm mevkilerde oynadı. Aynı maçta 4-5 mevki değiştirmek zorunda kalan Emre Kara hiçbir mevkide zorlanmadı, Teknik direktör Cahit Terzi'nin jokeri oldu. Bir çok maçta sağbek veya sol bek oynamasına rağmen ataklara çıkarak attığı 5 golle takımın en fazla gol atan futbolcusu oldu.

TARAFTARIN SEVGİLİSİ OLDU

Geldiği günden itibaren mütevazi kişiliği savaşçı ruhu ile sahada basmadık yer bırakmayan Emre Kara oynadığı futbol ve attığı gollerle Zonguldakspor taraftarının da adeta sevgilisi oldu. Kendisini kabul ettiren Emre ikinci yarıya da en iyi şekilde hazırlanıp, takıma daha fazla katkı sağlaması bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi