Zonguldak U16 ligi müsabakaları çeşitli sahalarda oynanan müsabakalarda devam ediyor. Çaycuma Sentetik Saha'da bugün 16.00'da U16 liginde Çaycuma Gençlerbirliği ile Kozlu Taşkömürüspor takımları karşı karşıya geldi.

Çaycuma Sentetik Saha'nın hemen yanında bulunan TSO Fen Lisesi okul bahçesinde düzenlenen törende İstiklal Marşı okunmaya başlandı. Tam bu sırada Çaycuma Gençlerbirliği-Kozlu Taşkömürüspor arasında oynanan maçın 17'nci dakikasında maçın hakemi Tayfun Poyraz İstiklal Marşı'nı duyar duymaz maçı durdurarak tüm futbolcular ve teknik heyet saygı duruşuna geçti. İstiklal Marşı'nın bitmesiyle birlikte maç kaldığı yerden devam etti. Karşılaşmada Tayfun Poyraz'ın yardımcılıklarını ise Ferdi Tatoğlu ve İbrahim Öztürk yaptı.

Karşılaşmanın hakemi Tayfun Poyraz'ın bu davranışı karşılaşmayı izleyen futbolseverler tarafından da alkış aldı. Karşılayma sonunda Kozlu Taşkömürüspor, rakibi Çaycuma Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup etti.

HAKAN ERGİN DE AYNI DUYARLILIĞI GÖSTERMİŞTİ
Zonguldaklı Klasman hakemlerimizden Hakan Ergin de Ereğli Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda oynanan Kepez Çaylıoğlu-ÇATES Işıkspor arasında oynanan 1. Amatör Küme play-off müsabakasında İstiklal Marşı'nı duyunca maçı durdurmuş ve alkış almıştı.

Editör: Pusula Gazetesi