Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner bugün gerçekleştirilen olağan genel kurulun ardından açıklamalarda bulundu. Caner: "Bugünkü kongre öncesinde yeni sezon için yeni bir yönetim kurulu oluşturduk. Bu yönetimi oluştururken de zorlandık. Hem parası olacak özellikle de kentine verme kültürüne sahip olacak. Onun için elimizden geldiği kadar bir yönetim oluşturmak istedik. Yazdığımız arkadaşların isimlerini dağıttık. Bundan önce beraber çalıştığımız arkadaşlarımız var. Hepsinden Allah razı olsun. Elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalıştık. Geçen sezon zor günler geçirdiğimiz bir sezon oldu. Ama buna rağmen Play-Off'u zorladık. Bu sene oluşturduğumuz bu yönetimle taraftarımıza, başta Vayın Valimiz Ali Kaban, şehrin ileri gelenleri ile birlikte bize desteklerini vereceğini sandığım siyasilerle milletvekilleri ile beraber bu takımı daha üst liglere çıkartırız"

"BU DAVA KENTİN DAVASADIR"

Geçen sezon siyasilerin esirgenen desteğin bu sene bu takıma verileceğini ümit ediyorum. Sayın Valimiz Ali Kaban her zaman destek oluyor. 4 sene boyunca da destek verdi. Sayın Valimiz Ali Kaban yalnız bırakılıyor. Sanki kentte başka kimse yokmuş gibi kimse destek olmuyor. Bu Kulüp Zonguldak'ın ortak paydasıdır. Zonguldak'ın ortak davasıdır. Sadece benim davam değildir. Taraftarın ve maden şehitlerinin davasıdır. Kenti ve gurbetçinin de davasıdır. Davamıza sahip çıkacağız. Bu takımı en iyi yerlere getirmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. İnşallah Allah utandırmasın. Listeye girmek için büyük holdinglerden söz veren oldu. Onlardan da destek sözü aldık. İnşallah o destekler alırsak iyi yerlere geliriz. Geçen sezon hedefimiz ligde kalmaktı başardık" dedi.

"YA PLAY-OFF YA ŞAMPİYONLUK"

Başkan Caner geçtiğimiz sezon hedeflerinin kümede kalmak olduğunu belirterek yeni sezona en kötü play-off hedefiyle başlayacaklarını söyledi. Caner "Bu sezon hedefimiz önce play-off sonra şampiyonluk. Allah inşallah o şampiyonluğu bize nasip eder. Taraftarımız ve basınımız bizi bırakmasın inşallah iyi yerlere geleceğiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi