Zonguldakspor forvet transferini bitirmek için çalışmalarını sürdürüyor. TFF 3.lig ekiplerinden Tire'de forma giyen 31 yaşındaki forvet oyuncusu Mümin Aysever ile görüşme yapan yönetim aynı zamanda diğer isimlerle de görüşmelerini sürdürüyor. Tire ile 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan Mümin Tirespor taraftarları tarafından beğenilen bir futbolcu.

YÖNETİM DOĞRULADI

Zonguldakspor yönetimi Mümin ile görüşüldüğünü doğrularken, transferin son gününe kadar çok daha kaliteli ve üst liglerde oynayan golcü ararışlarının da devam ettiğini açıkladılar.

MÜMİN TARSUS İDMANYURDU İLE DE GÖRÜŞÜYOR

Zonguldakspor'a transferi gündemde olan Mümin'in aynı zamanda Tarsus İdmanyurdu ile de görüştüğü, Zonguldakspor'un bu transferden vazgeçebileceği öğrenildi.

GÖKHAN DA DAHA ÖNCE GÜNDEME GELMİŞTİ

Tirespor'un bir diğer golcüsü Gökhan iki sezon önce Zonguldakspor'un gündemine gelmiş ve bu transferden vazgeçilmişti. Gökhan süprizi de yaşanabilir.

İLK YARIDA 4 GOLÜ VAR

Altay ile başlayan futbol kariyerinde önemli kulüplerde forma giyen Mümin Aysever, bu sezonun ilk yarsında Tire 1922spor'da 13 maça çıktı. 31 yaşındaki forvet oyuncusu bu maçlarda rakip fileleri 4 kez sarstı. 18 yıllık futbolculuk kariyerinde Altay, Balıkesirspor, Afyonkarahisarspor, Bursa Merinosspor, Orhangazi Belediyespor, Torbalıspor, Turgutluspor, İnegölspor, Aydınspor 1923, Bodrum Belediyespor, Sakaryaspor ve Tire formaları giyen Mümin, Türkiye Kupasında 9 maçta 3 gol, TFF 3'üncü Lig'de 210 maçta 94 gol ve TFF 2'nci Lig'de 100 maçta 28 gol attı.

Editör: Pusula Gazetesi