23 Haziran 2021 tarihinde yapılmak üzere kongre kararı alan Zonguldakspor'da yeni bir oluşum için girişimler devam ediyor. Cumartesi günü Vali Mustafa Tutulmaz'ın yanı sıra Milletvekilleri, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, TSO Başkanı Metin Demir, Zonguldakspor başkan adayı olarak gösterilen iş insanı Alaattin Kurnaz, rödovans saha sahiplerinin de katılımı ile gerçekleştirilecek toplantıda yeni yapılanma masaya yatırılacak.

TEKNİK HEYET VE TRANSFERLER TOPLANTI SONRASI BELİRLENECEK
Yapılacak toplantının ardından kongre beklenmeksiniz teknik heyet ve dış transferde kadroya dahil edilmesi planlanan futbolcularla iletişime geçilmesi bekleniyor.

ERMAN GÜLAÇAR GÜNDEME GELDİ
Zonguldakspor'da mevcut yönetim kurulu üyelerinden bazı isimlerin Beşiktaş ve Trabzonspor'un eski futbolcusu Teknik Direktör Erman Gülaçar'ı gündeme getirdiği öğrenildi. Gülaçar'ın da Zonguldakspor'a sıcak baktığı öğrenildi.

Erman Gülaçar futbol kariyerinin ardından Teknik Direktör olarak Somaspor, Ayvalıkgücü, Halide Edip Adıvarspor ve Niğde Belediyespor takımlarında görev aldı.

YENİ YÖNETİM ACELE ETMEYECEK
Zonguldakspor'da kulüp başkanı olarak gösterilen ve büyük bir ihtimalle başkanlığa adaylığını koyacak olan Alaattin Kurnaz ve yönetimi teknik heyet konusunda dikkatli davranacağı, teknik heyetin raporu doğrultusunda ise transferlere başlayacağı öğrenildi. Bazı yöneticilerin gündeme getirdiği Erman Gülaçar'ın yanı sıra birkaç isimin de gündemde olduğu öğrenildi.