TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan Zonguldakspor 16 Temmuz tarihinde yeni sezon çalışmalarına başlayacak. Teknik direktör Cahit Terzi kulüp binasının kötü durumu nedeniyle ilk etap kampı için Kozlu Belediyespor'un tesislerini kullanacaklarını açıkladı. Genel Kaptan Hakan Hürfikir ile birlikte tesisleri inceleyen Terzi, kampı Kozlu'da yapmaya karar verdi. İdmanlar ise Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yapılacak. Ardından takım Kızılcahamam'da kampa gidecek.

KOZLU BELEDİYESPOR TESİSLERİNDE KAMPA GİRECEKLER

Sezon sezon planlaması hakkında bilgi veren Terzi 'Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Yüzde seksen doksan kadro oluştu. Anlaştığımız oyuncularla Pazartesi gününe kadar zaman verdik. 16 Temmuz'da anlaştığımız oyuncular şehre gelerek kamp çalışmalarına başlayacaklar. Bu çalışma kampı ön hazırlık çalışması. Kamp çalışmalarında Kozlu Belediyespor tesislerinden faydalanacağız. Kozlu Belediyespor başkanına ve yönetim kuruluna bizlere tesislerini açtıkları için teşekkür ediyoruz. Pazartesi akşamı antrenmanlara başlayacağız ve ilk etabı Zonguldak'ta geçireceğiz" dedi.

"BİZİM İÇİN ONUR VE OKAN ÖNEMLİYDİ"

Teknik Patron Cahit Terzi, "Yönetim kurulumuz Onur Eriş ve Okan Eken ile anlaşmaya vardı. Bu bizim için çok güzel bir gelişme. Bu ligin en iyi ve en etkili oyuncularından bir tanesiler. Onur'un ve Okan'ın tekrar takımımızla anlaşması bizlere güç verecektir. Burada Turan Yılmaz'ında tekrar takıma gelmesi katkı verecektir. Geçen sene ki iç transferde anlaştığımız oyuncularda iyi oyuncular. Kaleci Sinan Ören ,Okan Duran ,Kamil o, Mert Caymaz, Hüseyin , Berkan ve Ercan. Bunlarda bu ligin artık iyi oyuncuları. İnşallah bu oluşumla başarıları yakalayacağız. Bu sene tribünleri dolduracak heyecanlı ve etkili bir takım yaratacağız. Onun için herkes takıma destek versin. Bu sezon güzel bir sezon geçireceğiz. İyi bir sezon bizi bekliyor.''dedi.

"TAKVİYELER DEVAM EDECEK

Dış transferde görüştükleri 3-4 futbolcuyu daha kadroya dahil etmeyi planladıklarını belirten Cahit Terzi "Şu anda görüştüğümüz 3-4 futbolcu var. Kemal Cingirt'le de prensipte anlaştık. Kulübüyle lisans işlemlerini halledebilirsek onu da kadromuza alacağız. Transferi gündemde olan 3 futbolcuyu da kadromuza katabilirsek daha güçlü bir şekilde lige başlayacağız. 1 kanat oyuncusu, Okan'a alternatif forvet oyuncusu ve 1 de orta sahaya takviyeler yapmayı düşünüyoruz. Bunları da tamamladıktan sonra iyi bir kadro olacak" dedi.

"İKİNCİ KAMPIMIZI KIZILCAHAMAM'DA YAPACAĞIZ"

İlk etap çalışmalarını kendi tesislerinde yapacak olan Zonguldakspor ikinci etap çalışmalarını da Kızılcahamam olarak planladıklarını belirterek "Zonguldak'ta yaptığımız çalışmaların ardından ikinci etap için Kızılcahamam Çam Otel'e gideceğiz. Orada ikinci etabımızı tamamlayacağız. Sonra oyunculara izin verip ikinci etap kamp çalışmalarına devam edeceğiz. üçüncü etap kamp yerimiz daha belli değil. Hazırlık maçlarımız olacak. İnşallah verimli bir kamp dönemi geçirip lige hazır olcağız. Bu sezon camianın daha çok kenetlenmesi gerekiyor''dedi.

Editör: Pusula Gazetesi