Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kura Çekim Töreni, dün saat 11.30'da TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda çekildi. Kura çekimine TFF yetkilileri ile bu turda mücadele edecek 96 takımın temsilcileri katıldı.

Kupa'nın 3. eleme turunda; 2. eleme turu sonucu tur atlayan 37 takımın yanı sıra Spor Toto Süper Lig'den, Antalyaspor A.Ş., Atiker Konyaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Çaykur Rizespor A.Ş., MKE Ankaragücü ile Spor Toto 1. Lig'de yer alan 18 takım ve TFF 2. Lig'de yer alan 36 takım katıldı.

Ziraat Türkiye Kupası Statüsü'ne göre 48 takımın kurada seri başı olacağı 3. eleme turunun müsabakaları tek maç eleme usulüne göre 25, 26 ve 27 Eylül tarihlerinde oynanacak.

ZONGULDAKSPOR, BAYRAMPAŞA İLE EŞLEŞTİ

Zonguldakspor'u temsilen kura çekimine Kulüp Başkanı Süleyman Caner katıldı. Başkan Caner çektiği 45 numaralı sıralamayla 2. Lig ekibi Bayrampaşa'yı çekti.

Geçtiğimiz sezon 2. Lige çıkma başarısı gösteren Bayrampaşaspor 2. Lig Beyaz grupta yeralıyor.

Kuranın ardından açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Süleyman Caner "Ziraat Türkiye Kupası kuralarına katıldık. Kura sonunda Bayrampaşaspor ile eşleştik. Bu kura camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Tabiki Zonguldakspor çıktığı her maça kazanmak için çıkıyor ve Bayrampaşa'yı da sahamızda oynayacağımız maçta yenerek bir üst tura çıkmak istiyoruz. Taraftarımıza kupa heyecanı yaşatmak istiyoruz. Teknik heyet ve futbolcular da tur atlamak için elinden gelenin fazlasını sahaya yansıtacaklar" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi