Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden Ereğli Belediyespor dış transferde hareketli günler yaşıyor. Eflatun Beyazlı ekip kadro dışı bıraktığı Ergin Kankal ve Burak Toker ile yollarını ayırdıktan sonra kaleci Can Avcı'yı da Somaspor'a verdi. Eflatun-beyazlı ekip ayrıca Muhammet Emin Bakan ile de yollarını ayırdı. Bu futbolcuları gönderen Ereğli Belediyespor boşlukları doldurmak amacıyla dış transferde düğmeye bastı.

ZEKİ'DE İŞLEM TAMAM

Ereğli Belediyespor sağbek mevkiine geçtiğimiz sezon Kırşehir'de şampiyonluk yaşayan Zeki Gündoğdu ile anlaştı. Kulüpten yapılan açıklamada "Takımımız geçen sezon formasını giydiği Kırşehir Belediyespor ile şampiyonluk yaşayan, bu sezonun ilk yarısında ise Kırşehir Çayağzıspor da ilk yarıyı 2 gol 4 asistlik performansı ile tamamlayan Sağ bek Zeki Gündoğdu ile ön anlaşma yaptı" görüşlerine yer verildi.

EROL, EREĞLİ'DE

Eflatun-beyazlı ekip ayrıca stoper konusunda ise Erol Durbakan'ı renklerine bağladı. Ereğli Belediyespor'dan yapılan açıklamada "Takımımız daha önce BAL Ligi'nde Sultanbeyli, Kocaelispor, geçen sezonda Fatsa Belediyespor ile şampiyonluk yaşayan Stoper Erol Durbakan'ı renklerine bağladı. Durbakan Ereğli'ye gelerek takıma katıldı" denildi.

Editör: Pusula Gazetesi