Bölgesel Amatör lig 10. Grupta mücadele eden Ereğli Belediyespor'da geçtiğimiz hafta aldığı 1-0'lık Beşyüzevler maçında alınan 1-0'lık yenilginin ardından antrenör Zafer Şahin istifa ederek takımdan ayrılmıştı.

Bu sonuç ve istifanın ardından hazırlıksız yakalanan Ereğli Belediyespor'da takımın başına geçici olarak Kadın Futbol takımı antrenörleri Ercan Yaman ve Günal Taşdemir getirilmiş ve bu ikili bugün takımın başında idmana çıktı.

YÖNETİMİN ARAYIŞLARI SONUÇ VERDİ
Şahin'in istifasının ardından yeni teknik adam arayışlarına giren Ereğli Belediyespor yönetimi son iki sezon Aksaray Belediyespor'u çalıştıran teknik adam Ufuk Uysal ile dün Ankara'da masaya oturdu. Uysal ile prensip anlaşmasına varan yönetim, başarılı teknik adam Uğur Uysal'u bugün için Ereğli'ye davet etti.

KOZLU BELEDİYESPOR FORMASI GİYDİ

Antrenör Ufuk Uysal gençlik dönemlerinde Kozlu Belediyespor A takım ve Genç takım formaları giyerek sağ kanattaki başarılı futboluyla göz dolduran bir futbolcuydu. Uysal ilk, orta ve lise eğitimini de Kozlu'da aldı.

AKSARAYSPOR'A ŞAMPİYONLUĞU KILPAYI NEVŞEHİR'E KAPTIRDI

Geçtiğimiz sezon Aksaray Belediyespor'u BAL'da çalıştıran Ufuk Uysal başarılı geçen sezonun sonunda 62 puan topladı. Ancak kendisi gibi 62 puana sahip olan Nevşehir Belediyespor averajla şampiyonluğa ulaştı, Ufuk Uysal ve Aksaray Belediyespor büyük bir üzüntü yaşadı.

YENİ SEZONA DA AKSARAY İLE BAŞLADI

Ufuk Uysal 2018-2019 futbol sezonuna da Aksaray Belediyespor'da başladı. Sezona fırtına gibi giren Ufuk Uysal'lı Aksaray Belediyespor üst üste aldığı seri galibiyetlerle zirvede tek başına kaldı. 7 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik alan Aksaray 5'nci grupta 19 puanla liderliğini sürdürürken, en yakın rakibi Silifke Belediyespor'a 4 puan fark attı.

AKSARAY'DA SORUN YAŞADI, EREĞLİ İLE ENLAŞTI

Başarılı teknik adam Ufuk Uysal Aksaray Belediyespor yönetimi ile yaşadığı sorunlar nedeniyle istifa ederek takımdan ayrıldı. Bu haberi alan Ereğli Belediyespor yönetimi ise Uysal ile irtibata geçerek prensip anlaşmasına vardı.

BUGÜN SON BİR GÖRÜŞME YAPILACAK
Ereğli Belediyespor yönetimi ile Antrenör Ufuk Uysal bugün Ereğli'de son bir görüşme yaparak detayları görüşüp resmi imzayı atacak.

Editör: Pusula Gazetesi