TFF 2. Ligde mücadele edecek olan Zonguldakspor'da olağanüstü genel kurulun ardından yeni kulüp başkanı Süleyman Caner ilk mesajın verdi. Başkanlık yaptığı son yıl içinde caimaya 2 şampiyonluk coşkusu yaşatan Süleyman Caner ve yeni yönetimi üçüncü zafer için kolları sıvadı.

Kongrenin ardından ilk açıklamasını yapan Başkan Caner "Zonguldakspor'u bir üst lige çıkarmak için güçlü bir yönetim oluşturduk" dedi.

Süleyman Caner, hoca konusunda Cahit Terzi ile anlaştıklarını ve Salı günü imza töreni düzenleyeceklerini belirterek ayrıca A.Ş ve kulübe üyelik konusu içinde gerekli çalışmalara başlayacaklarını sözlerine ekledi.

"KONGRE ZONGULDAKSPOR'A HAYIRLI OLSUN"

Caner, Zonguldak Kömürspor'u iyi yerlere getirebilmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek, ''Bugün kongremizi gerçekleştirdik. İnşallah Zonguldak'a ve Zonguldakspor'a hayırlı olur. Arzu ettiğimiz sonuçları alarak başarılı olmayı temenni ediyorum. Burada olan yeni ekibimizle ilk toplantımızı yaptık. Gayemiz Zonguldak'ı ve Zonguldakspor'u iyi yerlere getirebilmek. Onun için herkes ne gerekiyorsa elini taşın altına koyacak. Başarı böyle gelecek''dedi.

"ELEŞTİRİLER YIKICI DEĞİL YAPICI OLSUN"

Kulüp Başkanı Süleyman Caner Valimiz Ahmet Çınar her zaman kulübe her türlü destek veriyor. İnşallah yine Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir, Emniyet Müdürümüz Metin Turanlı ve işadamlarımızda bizlere desteklerini esirgemeyecektir. Hepimiz el ele verirsek Zonguldakspor'un özlediğimiz yerlere getirmek için çaba sarf ederiz. Tek derdimiz Zonguldakspor. Herkes bu takıma sahip çıkacak. Bir üst lige çıkmak için herkes elinden geleni yapacak. Eleştirilerimizi yıkıcı değil yapıcı yapacağız. Biz Zonguldak'a bir şeyler yapmanın gayreti içerisindeyiz. İnşallah her şey çok daha iyi olacak" dedi.

TERZİ İLE İMZA TÖRENİ SALI GÜNÜ

Zonguldakspor'u amatör ligden 3. Lige çıkarma başarısı gösteren Teknik Direktör Cahit Terzi ile yeniden anlaşmaya vardıklarını belirten Caner "Cahit Terzi yeni teknik direktörümüz oldu. İnşallah yarın (Salı) imza töreni düzenleyeceğiz. Ona göre kendisi de açıklamasını yapar. Cahit Terzi hocamızla Allah nasip etti profesyonel lige çıktık. Yine aynı başarılarını kazanmak için uğraşıyoruz. İnşallah da Allah gönlümüze göre verir. Herkesin desteğini belkiyoruz''dedi.

"ONUR, OKAN VE TURAN'I KAZANACAĞIZ"

Zonguldakspor'dan ayrılan Turan Yılmaz'ın yanı sıra Okan Eken ve Onur Eriş ile ilgili konuşan Başkan Caner ''Okan Eken'in geri gelmesi ve Onur'un kalması için ne gerekiyorsa onu yapacağız. İlk etapta onlar var zaten. Onlar için nasıl fedakarlık yapılması için elimizden geleni yapacağız. Turan'ın transfer'i içinde yöneticilerimiz gerekli görüşmeleri yapacak" dedi.

"AŞ VE ÜYE ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK"

Uzun süredir gündemde olan AŞ ve kulübe üye konusuna da değişen Caner "AŞ konusu ve üyelik konusunu yönetim kurulumuza devrettik. Gerekli çalışmalara başlayacaklar. Karar alınacak ve ne gerekiyorsa da yapılacak. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Herşey daha güçlü bir Zonguldakspor oluşturmak için" dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM:

Yönetim Kurulu (Asil) : Süleyman Caner, Adnan Tıska, Ali Bulut, Cengiz Gürleyen, Çetin Altun, Deha Emral, Doğan Şişman, Engin Küçükarslan, Erdinç Kargidan, Fatih Keleş, Fuat Velioğlu, Hakan Hürfikir, Hakan Kıransoy, Hüseyin Demir, Kerem Mantarlı, Mecit Aydın, Muammer Toprak, Muhammet Özdemir, Murat Candaş, Mustafa Ekşi, Servet Üstün, Süleyman Bezir, Şaban Aydemir, Şahin Yalçın, Şükrü Öztürk, Tayfun Demir, Yusuf Çebi.

Yönetim Kurulu Yedek: Hakan Gülay, Seyfi Demir, Aydın Ergenç, Aydın Karakaya, Deniz Hürfikir, Ferdi Ataman, Önder Kırat

Denetleme Kurulu: Av. Serdar Damar, Enes Yiğit, Aydın Karakaya

Denetleme Kurulu Yedek: Hasan Yücesan, Emrah Yaşar, Süleyman Demiro.

Editör: Pusula Gazetesi