2017-2018 futbol sezonun son resmi karşılaşmasında U13 liginin final maçında Zonguldakspor ile Çaycuma Gençlerbirliği takımları karşılaştı. Bir çok rakibini eleyerek finale yükselme başarısı gösteren iki takım Pazar akşamı Fener Sahası'nda karşılaştı. U13 final karşılaşmasını ASKF Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış, Hakem Atama Sorumlusu Mustafa Eker, Spor Saha Komiserleri Dernek Başkanı Bülent Tuna ve çok sayıda futbolsever izledi.

ŞAMPİYON ÇAYCUMA GENÇLERBİRLİĞİ

Onur Akdağ, Tayfun Poyraz, Furkan Demir hakem triyosunun yönettiği karşılaşmayı Çaycuma Gençlerbirliği 2-0 kazanarak U13 liginde şampiyonluğunu ilan etti. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte büyük sevinç yaşayan Çaycuma Gençlerbirliği futbolcular şampiyonluğu kutladı. 2017-2018 futbol sezonunun son şampiyonu da Çaycuma Gençlerbirliği olarak kayıtlara geçti.

EVREN ATIŞ ZONGULDAKSPOR'U TESELLİ ETTİ

U13 ligini ikinci olarak tamamlayan Zonguldakspor takım kaptanı ve takım arkadaşları ağlarken, kaptanı İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış anlamlı konuşmasıyla teselli ederek kupalarını takdim etti.

ŞAMPİYONUN KUPASI DEMİR'EN

U13 liginde şampiyon olan Çaycuma Gençlerbirliği'ne ise kupasını ASKF Başkanı Kemal Demir verdi. Demir konuşmasında tüm futbolcuları mücadelelerinden dolayı kutladı. Demir "Maçı kaybeden Zonguldakspor'u da kutluyorum. Maçın bir kazananı olacaktı, o da Çaycuma Gençlerbirliği oldu. Tüm sporcuları ve teknik heyeti kutluyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi