Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk'ün bugün yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın Zonguldak Kömürsporlu yöneticilerin talebi üzerine otobüs kiralama işini Belediye Meclisine taşımış ve komisyondan geçerek oy birliği ile Zonguldak Kömürspor ve Belediye'nin sosyal işlerinde kullanılmak üzere 43 kişilik otobüs kiralama maddesi oy çokluğu ile kabul edilmişti.

Bugün Şükrü Öztürk'ün otobüs kiralama maddesinde 3 CHP'li Belediye Meclis Üyesinin salonu terk ettiklerini, o madde oylandıktan sonra aynı 3 belediye meclisi üyesinin salona döndüğünü, 1 CHP'i belediye meclis üyesinin ise çekimser oy kullandığını söylemişti.

ŞÜKRÜ ÖZTÜRK İSİM VERMEDEN TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk isim vermeden CHP'li Belediye Meclis üyelerine tepki göstermiş ve "Zonguldak Kömürspor'a otobüs için el kaldırmadınız salonu terk ettiniz, nasıl oy istemeye geleceksiniz" şeklinde tepki göstermişti.

İŞTE O 3 BELEDİYE MECLİS ÜYESİ
Şükrü Öztürk isim vermemesine rağmen salonu terk eden 3 CHP'li Belediye meclis üyesi ve yine çekimser oy kullanan 1 CHP'li meclis üyesine Pusula ulaştı.

Salonu terk eden CHP'li Belediye Meclis üyelerinin Turgut Aydın, Deniz Dilaver ve Kenan Ekiz, çekimser oy kullanan ismin ise Ozan Demirtaş olduğu öğrenildi.